Υπηρεσίες

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization (SEO)

Το Search Engine Optimization γνωστό και σαν SEO είναι η διαδικασία κατά την οποία πραγματοποιούμε ενέργειες βελτιστοποιήσης εσωτερικά και εξωτερικά από την ιστοσελίδα μας, ώστε να κερδίσουμε οργανικά πιο ψηλές θέσεις. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας, η οποία επιτρέπει στους ανιχνευτές μηχανών αναζήτησης (bots) να ανιχνεύσουν και να δημιουργήσουν κατάλληλη ευρετηρίαση του ιστότοπού σας. Οι ασθενείς βρίσκονται στο διαδίκτυο κάθε μέρα ψάχνοντας για γιατρούς και ιατρικές υπηρεσίες και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε. Η εταιρεία μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρεθείτε στην κορυφή της σελίδας αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης και να διασφαλίσετε ότι οι πιθανοί ασθενείς θα έχουν μια ενημερωτική, απρόσκοπτη και θετική εμπειρία όταν κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας.

Το SEO μπορεί να πάρει 2-12 μήνες για τα πρώτα ενδεικτικά αποτελέσματα και είναι επίπονη διαδικασία γι’ αυτό και το σωστό SEO συνήθως έχει υψηλό κόστος. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς, καμία εταιρεία δεν μπορεί να δώσει εγγυήσεις στους πελάτες της για το πού θα φτάσουν καθώς η Google δεν αποτελεί ιδιοκτησία του κάθε προγραμματιστή και κατ’ επέκταση δεν είναι εφικτό να υπολογιστεί σε ποια θέση θα φτάσει η ιστοσελίδα, πότε θα αλλάξει ο αλγόριθμος ή ποια τακτική θα ισχύει με το επόμενο algo update όπου και μπορεί να εξαφανιστεί το site σας ή να ανέβετε πιο πάνω σε θέση.

 

Η διαδικασία SEO

 

Ξεκινάμε τη διαδικασία μας, πραγματοποιώντας απογραφή όλων των στοιχείων που σχετίζονται με τον ιστότοπό σας, όπως αναλύσεις, μετατροπές, δεδομένα κίνησης, ταξινομήσεις και περιεχόμενο. Δεν μπορεί ουδείς να διαχειριστεί αυτό που δεν μετριέται. Γι' αυτό διασφαλίζουμε ότι ο ιστότοπός σας παρακολουθείται σωστά με τις μετατροπές και ορίζεται με σημεία αναφοράς για το πόσο καλά εκτελείται. Στη συνέχεια, εξετάζουμε λέξεις-κλειδιά, στις οποίες θα πρέπει να επικεντρωθεί ο ιστότοπός σας και να τις χαρτογραφήσουμε σε υπάρχουσες σελίδες. Προσδιορίζουμε επίσης αν πρέπει να προστεθούν νέες σελίδες σε αυτόν για τη σωστή βελτιστοποίηση. Αφού έχουμε έναν χάρτη λέξεων-κλειδιών, χτίζουμε έναν στρατηγικό σχέδιο τριών μηνών για τη μεγιστοποίηση της οργανικής ανάπτυξης από τις μηχανές αναζήτησης. Κάθε μήνα, παρέχουμε υπηρεσίες ανώτερης βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης που θα αυξήσουν την προβολή του ιστότοπού σας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας μια σειρά τακτικών.

 

 

Η πρακτική σας είναι μοναδική για εσάς, την τοποθεσία σας και τους ασθενείς σας και θέλουμε να προσφέρουμε μια στρατηγική που είναι εξίσου μοναδική και εξατομικευμένη στις ανάγκες σας.

bottom-logo.png
©2022 Digital & Marketing Solution
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Search