Υπηρεσίες

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Το Social Media Marketing αποτελεί την αποτελεσματικότερη μέθοδο για την προβολή της επιχείρησης σας και των προϊόντων ή υπηρεσιών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Youtube, Twitter κλπ.), τα οποία αποτελούν βασικό πυλώνα της διαδικτυακής εικόνας σας. Το Social Media Markting (SMM) είναι μια μορφής μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο που χρησιμοποιεί ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ως εργαλείο μάρκετινγκ. Ο στόχος  είναι να παράγει περιεχόμενο που οι χρήστες θα μοιράζονται με το κοινωνικό τους δίκτυο για να βοηθούν μια εταιρεία να αυξήσει την έκθεση της στο brand exposure και να διευρύνει την εμβέλεια των πελατών της.

 
Ένα από τα βασικά στοιχεία είναι η βελτιστοποίηση των κοινωνικών μέσων (SMO). Όπως η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), το SMO είναι μια στρατηγική για την κατάρτιση νέων και μοναδικών επισκεπτών σε έναν ιστότοπο. Το SMO μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: την προσθήκη συνδέσμων κοινωνικών μέσων στο περιεχόμενο, όπως τροφοδοσίες RSS και κουμπιά κοινής χρήσης ή προώθηση δραστηριότητας μέσω κοινωνικών μέσων με την ενημέρωση καθεστώτων ή tweets ή blog posts.
 

 

 

Το SMM βοηθά μια εταιρεία να αποκτά άμεση ανατροφοδότηση από τους πελάτες (και πιθανούς-μελλοντικούς), κάνοντας την εταιρεία πιο ευπαρουσίαστη. Τα διαδραστικά μέρη των κοινωνικών μέσων παρέχουν στους πελάτες την ευκαιρία να ρωτήσουν ή να εκφράσουν παράπονα-παρατηρήσεις, ώστε να εισακούγονται και λύνονται τα όποια θέματα που προκύπτουν. Αυτή η πτυχή της SMM ονομάζεται κοινωνική διαχείριση πελατειακών σχέσεων (κοινωνική CRM).

bottom-logo.png
©2022 Digital & Marketing Solution
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Search