Υπηρεσίες

Γραφιστικές Υπηρεσίες

Γραφιστικές Υπηρεσίες

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί φρέσκες και τολμηρές ιδέες, πρωτότυπες προσεγγίσεις και σύγχρονες τεχνολογίες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της Έντυπης και Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας από το 1990 παρέχοντας μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, στις οποίες εντάσσεται ο σχεδιασμός και η παραγωγή εντύπου, βιβλίου, έντυπης και ηλεκτρονικής διαφήμισης, εταιρικής ταυτότητας, λογοτύπου, οι οποίες αντανακλούν την αισθητική σας, βελτιώνουν την εικόνα σας, μεγαλώνουν το κύρος σας και αυξάνουν τον κύκλο εργασιών σας.

Ειδικότερα, μέσα από την προσωπική επαφή και την έρευνα, με συνέπεια, με αξιοπιστία, με ποιότητα και με δημιουργικότητα, οι οποίοι είναι οι βασικοί άξονες στους οποίους στηρίζουμε την πολιτική μας, πορευόμαστε ώστε να σας εξασφαλίσουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς λάθη και με τις καλύτερες τιμές! Ο στόχος μας είναι, τα «θέλω» του κάθε ιατρού να υλοποιούνται μέσω της λιτής και προσεγμένης εργασίας μας, ώστε να προσεγγίζει ευκολότερα και με μεγαλύτερη κατανόηση τον ασθενή.

 

 

Εφόσον το επιθυμεί  ο ιατρός, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να στηρίξουμε συνολικά την εργασία του με τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της εταιρικής ταυτότητας. Δηλαδή ξεκινάμε από το σήμα ή λογότυπο και προχωράμε στη σχεδίαση των καρτών, επιστολών αλληλογραφίας οτιδήποτε έχει σχέση με έντυπο, προχωρούμε, εφόσον διατίθεται, να διαμορφώσουμε αναλόγως τον ιστότοπό του (site) και καταλήγουμε στις εσωτερικές και εξωτερικές ταμπέλες.

bottom-logo.png
©2022 Digital & Marketing Solution
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Search